KNLTB competitie najaar senioren

Je kunt je aanmelden voor de senioren KNLTB najaarscompetitie 2024!

De najaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden september en oktober, zie voor de speeldata het inschrijfformulier onderaan deze pagina.
In het najaar worden er maar 5 competitiewedstrijden gespeeld.
Om je aan te melden dien je het inschrijfformulier uiterlijk maandag 3 juni volledig in te leveren bij [email protected]

 

Baanbeschikbaarheid TCG

Als alle aanmeldingen binnen zijn gaan we kijken of het aantal tennisteams past t.o.v. de baanbeschikbaarheid op ons tennispark. Zo niet, dan gaan we weer met een andere tennisvereniging in overleg om daar een aantal competitiewedstrijden te spelen en wordt ieder team geacht één keer op een ander tennispark te spelen als ‘thuiswedstrijd’ of moet men 1 wedstrijd naar een eerdere (door de week) datum verplaatsen indien mogelijk. Lever het formulier aub daarom zo snel mogelijk in!

 

Wat is nieuw?

Vanaf 2024 promoveert of degradeert de KNLTB je als team op basis van de eindstand van de najaarscompetitie. De KNLTB probeert het spelen van competitie tijdens het najaar zo aantrekkelijker te maken. Dit wordt vanaf 2024 dus gelijkgetrokken met de voorjaarscompetitie waar dit al gold.

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met

Mark Bongers ([email protected])
Lisa van Aerts (
[email protected]), 
Grazyna Laslowski (
[email protected]),
Adrie van Genuchten ([email protected])
Marie-José van Hegelsom ([email protected])

 

Inschrijfformulier KNLTB najaarscompetitie 2024.docx