Agenda TCG park activiteiten

Op ons tennispark worden diverse activiteiten (on-) regelmatig georganiseerd.

 • De niet regelmatige (wekelijkse) activiteiten staan in onderstaande (te downloaden) file.
 • Toss activiteit
  Via de Whatsapp groep TCG Cosy Zondag Toss proberen we elke zondag in de even weken om 10.00 uur een gezellig Tosss event te organiseren!
  Iedereen kan meedoen, we proberen zoveel mogelijk de tennispartijen in te delen met deelnemers van ongeveen hetzelfde niveau. 
  Bij voldoende deelnemers is er na het tennissen nog een gezellige bijeenkomst in de kantine.
  Opgeven voor die Toss tennis zo'n toss avond gebeurt via de Whatsapp groep: TCG Cossy Zondag Toss. Meld je aan bij Ludo van de Bercken of Adrie van Genuchten om lid te worden van die groep. Telefoon nrs vind je in de ledenlijst van onze KNLTB Club app.
 • Onze KNLTB competities staan op https://www.tcgrubbenvorst.nl/Competities
 • Op dinsdag en donderdag ochtend 10.00 uur wordt er vaak door zo'n 8 tot 16 personen na afstemming in een app groep getennis. Opgeven daarvoor via Adrie v Genuchten of peter Roeven
 • De meeste tennislessen vinden plaats op maandag, dinsdag of zaterdag. Zie hiervoor https://www.tcgrubbenvorst.nl/trainingen_jeugd of https://www.tcgrubbenvorst.nl/trainingen_senioren
 • In de woensdagavond app groep, bestaande uit vooral de iets meer ervaren spelers, worden vaak spelers gezocht om mee te komen tennissen.
  In de donderdag + dinsdagavond app groep, voor de iets minder ervaren spelers, kun je opgeven om op de dagen met anderen te tennissen.
  Opgeven voor die app groepen kan o.a. via Adrie van Genuchten.
 • In de Laddercompetitie (zie onze KNLTB Club app kun je mensen uitfagen om te spelen (enkel en dubbel).

Voor vragen/opmerkingen.verbeteringen kun je terecht bij [email protected] 
Download evt. de volgende file: 

TCG Park activiteiten 2-10-2023.pdf