Trainingen senioren

Tennislessen

Het is mogelijk om binnen de club tennislessen te volgen.

TCG heeft (voor de senioren) afspraken met 4 professionele tennisleraren:

 1. Er is een opvolger gevonden voor de tennislessen van Bram Martijn in het najaar van 2023. Personal Tennis (Tom Maassen) gaat 8 weken lang trainingen geven op (alleen) de dinsdagavond vanaf 18.30 uur.
  Helaas is de inschrijving voor de lessen van Tom Maassen gesloten. Het maximale aantal deelnemers voor deze lessen heeft zich al aangemeld.
  De website voor inschrijven was: https://personaltennis.nl/senioren-tc-grubbenvorst/

 2. Josette Titulaer geeft les op maandag avond ( vanaf 18.00 uur) en zaterdag morgen vanaf 10.00 uur. De lessers zitten in een app groep en kunnen zich maandelijks opgeven voor de data die ze doorgeeft. Ze betalen alleen voor de lessen waarvoor ze zich opgegeven hebben. Als ze toch nog uitvallen kunnen ze zelf voor vervanging zorgen. Geprobeerd wordt om 4 of 6 lessers in te delen.
  Op de dinsdag en donderdag morgen kan men met een groep opgeven voor te lessen,  vanaf 9.00 uur. In onderling overleg met Josette kunnen de data en het aantal lessen afgesproken worden.
  De lessen kosten 46 euro per uur, gedeeld door het aantal lessers.
  Wil je meer informatie van Josette of bij haar gaan lessen: bel of mail naar haar: 06 20551096  /  [email protected].

 3. Bram Martijn blijft af en toe les geven Wil je meer info van Bram of bij hem gaan lessen: bel of mail naar:  06-46480560 / [email protected].

 4. Ook Jos Lindner geeft onregelmatig aan senioren op individuele basis les. App. of mail naar Jos: +31 6 50642716   /  [email protected].

Bij alle tennisleraren wordt je ingedeeld (zo goed als mogelijk) in een groep van spelers met ongeveer hetzelfde niveau.
Josette geeft (meer dan Tom) les aan startende tennissers, met minder ervaring.