Super KNLTB Tiebreak toernooi bij TCG

 Op 28 april 2024 vanaf 10:00 uur organiseert TCG een voorronde van het KNLTB 125 jarig jubileum Tiebreak Challenge: een uniek, groots, landelijk toernooi waaraan alle spelers van alle tennis clubs in Nederland kunnen deelnemen. Het winnende koppel van 28 april plaatst zich voor de landelijke finaledag op zondag 16 juni, met winnaars van alle clubs uit heel Nederland.
Die finalewedstrijden vinden plaats op het heilige gras van Rosmalen. Daar wil toch iedereen een keer spelen?

Wat is de Tiebreak Challenge?
Het toernooi wordt gespeeld in dubbelspelwedstrijden om één gewonnen super tiebreak. Koppels van alle sterktes spelen tegen elkaar in verschillende poules. We spelen in poulevorm veel korte wedstrijden, zodat zoveel mogelijk koppels kunnen meedoen. Om de tiebreaks zo eerlijk mogelijk te maken, starten spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander. Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 speelt tegen een koppel met speelsterkte 5. Het koppel met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een aantal punten voorsprong.
Wij gaan spelen met supertiebreaks en afhankelijk van de gemiddelde rating van de teams is de beginstand:

Deelname op 28 april is gratis voor alle TCG spelers, die met de gele bal spelen (jeugd of volwassen). Deze gratis deelname gaat ten koste van het prijzengeld!
  =>Boxenland sponsort aspergesoep voor alle deelnemers!

Meedoen? Geef je op via mijnknltb tiebreak. Bij het kopje 'Onderdelen' moet je kiezen voor onze club, dus voor “TC Grubbenvorst”.
Opgeven voor 18 april 2024! voor meer info zie ook: Vragen? Neem contact met ons op via [email protected]. Met vriendelijke groet. Grazyna Laslowski en Adrie van Genuchten