Terug naar overzicht

Tiebreak toernooi

Tennis Club Grubbenvorst
28-4-2024 10:00 - 28-4-2024 20:00

 KNLTB 125 jarig jubileum Tiebreak Challenge

Waar?            Tennispark TC Grubbenvorst.
Wanneer?      Op 28 april vanaf 10.00 uur.
Ter ere van het 125-jarig jubileum organiseert de KNLTB in 2024 de Tiebreak Challenge: een uniek, groots, landelijk toernooi waaraan alle spelers van alle tennis clubs in Nederland kunnen deelnemen. Als TCG doen wij mee in de voorronde van dit bijzondere toernooi: op 28 april organiseren wij een tiebreak challenge op onze eigen club.
Het winnende koppel van 28 april plaatst zich voor de landelijke finaledag op zondag 16 juni, met winnaars van alle clubs uit heel Nederland. De finalewedstrijden vinden plaats op het heilige gras van Rosmalen. Daar wil toch iedereen een keer spelen?

Wat is de Tiebreak Challenge?
Het toernooi wordt gespeeld in dubbelspelwedstrijden om één gewonnen Super tiebreak. Koppels van alle sterktes spelen tegen elkaar in verschillende poules. Om de tiebreaks zo eerlijk mogelijk te maken, starten spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander. Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 speelt tegen een koppel met speelsterkte 5. Het koppel met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een aantal punten voorsprong.

Deelname op 28 april is gratis voor alle TCG spelers, die met de gele bal spelen (jeugd of volwassen).
Deze gratis deelname gaat ten koste van het prijzengeld!
=>Boxenland sponsort aspergesoep voor alle deelnemers!
Voor opgeven en meer informatie zie: tcgrubbenvorst.nl/tiebreak
Vragen? Neem contact met ons op via [email protected].

Met vriendelijke groet.
Grazyna Laslowski en Adrie van Genuchten 

  Terug naar overzicht