De TCG vertrouwenscontactpersoon stelt zichzelf voor:

Even voorstellen, vertrouwenscontactpersoon Monique Belinfante

Ik ben Monique Belinfante-van Gelder, bij TC Venlo ben ik sinds kort vertrouwenscontactpersoon. Op de vraag van Adrie van Genuchten of ik dat ook bij TC Grubbenvorst wilde doen, heb ik gelijk ja gezegd.
Ik hoop natuurlijk dat het niet nodig is dat jullie me voor incidenten benaderen, maar als dat wel zo is, aarzel dan niet om met mij contact te leggen.

Ik ben 69 jaar, getrouwd met Jochanan, moeder van twee dochters, bonusmoeder van een dochter en een zoon en oma van een prachtige kleindochter van 5,5.
Toen wij -nu 27 jaar geleden- in Venlo kwamen wonen werden wij meteen lid van TC Venlo. En dat zijn we al die jaren met veel plezier geweest. Ook toen leste ik al regelmatig bij Josette Titulaer. Daar ben ik onlangs weer mee gestart, maar nu als invaller bij de lessen in Grubbenvorst. Daarom ben ik pas geleden ook lid geworden van TC Grubbenvorst.
Voor mijn pensioen werkte ik bij de GGD o.a. als forensisch arts, bij de Rooyse Wissel en de laatste 10 jaar bij UWV als verzekeringsarts. In die jaren ben ik natuurlijk beroepsmatig vaker geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag en ik weet wat voor impact dat heeft.

Als je vanwege een vervelend incident in contact met mij wil komen, mail dan naar   [email protected]. Zet er a.u.b. je telefonnummer bij, dan kan ik je bellen.

Met sportieve groet,
Monique Belinfante-van Gelder